Jula startar nätshop i Norge
BY ON Apr 15, 2008
0

Hemmafixarna Jula startar öppnar e-handel i Norge samtidigt som de öppnar ett vanligt varuhus i Trondheim. Vi gör en stor satsning på Norge. Avsikten är att vi ska öppna flera varuhus i Norge även de påföljande åren framöver, säger Joachim Frykberg, marknadschef för Jula i ett pressmeddelande. Relaterade

Hemmafixarna Jula startar öppnar e-handel i Norge samtidigt som de öppnar ett vanligt varuhus i Trondheim.

Vi gör en stor satsning på Norge. Avsikten är att vi ska öppna flera varuhus i Norge även de påföljande åren framöver, säger Joachim Frykberg, marknadschef för Jula i ett pressmeddelande.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.