Dustin Home minskade kassaavhoppen drastiskt
BY ON Maj 6, 2008
0

I nummer 3 av nyhetsbrevet E-handelstrender skriver vi om: * Hur Dustin minskade kassaavhoppen med 20 procentenheter * Hur Inkclubs redesign ger rum för bredare sortiment * Snittköpet högre på internet * Gratis driver trafik * Därför vilar ICA på hanen * Video nästa hype inom e-handel * Gina Tricot satsar på 24h-leverans Vill du […]

I nummer 3 av nyhetsbrevet E-handelstrender skriver vi om:
* Hur Dustin minskade kassaavhoppen med 20 procentenheter
* Hur Inkclubs redesign ger rum för bredare sortiment
* Snittköpet högre på internet
* Gratis driver trafik
* Därför vilar ICA på hanen
* Video nästa hype inom e-handel
* Gina Tricot satsar på 24h-leverans

Vill du läsa mer beställer du prenumeration här för 1995 kr plus moms för 40 utgåvor.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.