Centerpartiet vill censurera bloggare
BY ON Jun 23, 2008
2

Jag skäms lite för att jag inte skrivit om FRA-lagen tidigare. Mitt enda försvar är att tusentals andra bloggare gjort ett bra jobb med att försvara den personliga integriteten. Den senaste vändan i den sorgliga och smutsiga FRA-affären är att Centerpartiets kommunikationschef Lena Forsman försöker censurera bloggaren Richard Slätt genom att kontakta hans chef på […]

Jag skäms lite för att jag inte skrivit om FRA-lagen tidigare. Mitt enda försvar är att tusentals andra bloggare gjort ett bra jobb med att försvara den personliga integriteten. Den senaste vändan i den sorgliga och smutsiga FRA-affären är att Centerpartiets kommunikationschef Lena Forsman försöker censurera bloggaren Richard Slätt genom att kontakta hans chef på Strix Television. Pinsamt.

Centerpartiet har sedan länge ett vakande öga över bloggosfären. När jag i förra valet drog igång gruppbloggen Motallians vars syfte var att kritisera Alliansen så blev vi punktmarkerade av centerpartiets politiska tjänstemän i riksdagen. Jag måste erkänna att det kostade på att ha heltidsanställda övervakare när jag själv drev mina politiska bloggprojekt på fritiden.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.
  • Bra blogg.

    Men har du funderat på att göra själva huvudtexten mindre? En midra sorlek skulle göra den mycker mer läsvänlig, som det är nu är den nästan jobbigt stor. Bara ett litet tips!

  • Instick: Din feed fungerar inte. Jag vill ju subscrajba 🙂