Facebook allt mindre amerikansk
BY ON Aug 24, 2008
0

I juni hade sociala nätverksajter som Facebook och MySpace över än en halv miljard unika besökare i världen, enligt nya siffror från ComScore. Både Asien och Europa har gått om USA ifråga om hur många användare som besöker sociala nätverksajter. Facebook, som blev världens största community i april i år, hade 132 miljoner unika besökare […]

Comscore

I juni hade sociala nätverksajter som Facebook och MySpace över än en halv miljard unika besökare i världen, enligt nya siffror från ComScore. Både Asien och Europa har gått om USA ifråga om hur många användare som besöker sociala nätverksajter.

Facebook, som blev världens största community i april i år, hade 132 miljoner unika besökare i juni. Under perioden juni 2007 till juni 2008 växte Facebook med 153 procent medan den tidigare nummer ett MySpace växte med blygsamma tre procent under samma period.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.