Rädda länkjuice från felaktiga länkar
BY ON Okt 16, 2008
0

Google Webmaster Central har släppt en ny funktion som gör det möjligt att se brutna externa länkar som pekar mot din sajt. Det gör det möjligt att kontakta sajtägare som har felaktiga länkar pekande mot din sajt och be dem ändra länken eller att göra en permanent omdirigering på din egen sajt från den icke-existerande […]

Google Webmaster Central har släppt en ny funktion som gör det möjligt att se brutna externa länkar som pekar mot din sajt. Det gör det möjligt att kontakta sajtägare som har felaktiga länkar pekande mot din sajt och be dem ändra länken eller att göra en permanent omdirigering på din egen sajt från den icke-existerande sidan till en sida om finns på din sajt. Därmed fångar du upp eventuell länktrafik och få de av länkkraften av de tidigare felaktiga länkarna.

Dessutom har Google Webmaster Central gjort det möjligt att ladda ner en rapport om alla indexeringsfel som Google hittar när den spindlar din sajt. Det har ett klart värde för sajtägare att känna till felen för att sedan åtgärda dem.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.