Lär dig knepen för att lyckas på nätet
BY ON Jan 22, 2009
0

Vill du lära dig mer om sökmarknadsföring och hur du får besökare att konvertera ska du anmäla dig till Confex kurs i Sökmarknadsföring den 14 och 15 maj för 10 990 kronor. Första dagen är en ganska detaljerad genomgång i hur du får din sajt att ranka i sökmotorer, samt grunderna till att köpa sponsrade […]

Vill du lära dig mer om sökmarknadsföring och hur du får besökare att konvertera ska du anmäla dig till Confex kurs i Sökmarknadsföring den 14 och 15 maj för 10 990 kronor. Första dagen är en ganska detaljerad genomgång i hur du får din sajt att ranka i sökmotorer, samt grunderna till att köpa sponsrade länkar.

Den andra dagen, som jag är ansvarig för, handlar om hur man smartast tar hand om besökaren till sin sajt för att får dem att konvertera. Jag höll i en liknande kurs i november förra året och kursdeltagarna gav överlag höga betyg för båda dagarna.

Läs den detaljerade kursplanen här.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.