Missa inte årets Reboot
BY ON Mar 13, 2009
0

Världens bästa webbkonferens, åtminstone den bästa jag varit på, Reboot går av stapeln den 25 och 26 juni i Köpenhamn. Missa inte detta event där man kan enkelt kan snacka med de största inom webbutveckling över en kaffe eller ett par öl, lyssna på massor av visionär föredrag av de mest kreativa inom webbvärlden. Deras […]

Världens bästa webbkonferens, åtminstone den bästa jag varit på, Reboot går av stapeln den 25 och 26 juni i Köpenhamn. Missa inte detta event där man kan enkelt kan snacka med de största inom webbutveckling över en kaffe eller ett par öl, lyssna på massor av visionär föredrag av de mest kreativa inom webbvärlden. Deras sajt verkar ligga nere för närvarande, men den piggnar säker till om några dagar.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.