Bokrea: 79 kr för Sökmotormarknadsföring
BY ON Mar 19, 2009
0

Nu kan ni köpa en praktisk handbok för hur man kommer högre upp i Googles sökresultat för 79 kronor inklusive moms. Boken Sökmotormarknadsföring som jag skrev tillsammans med Christer Pettersson på Eniro för tre år har sålt i cirka 2 500 ex – vilket är succé för en sådan smal bok. Trots att det gått […]

Nu kan ni köpa en praktisk handbok för hur man kommer högre upp i Googles sökresultat för 79 kronor inklusive moms. Boken Sökmotormarknadsföring som jag skrev tillsammans med Christer Pettersson på Eniro för tre år har sålt i cirka 2 500 ex – vilket är succé för en sådan smal bok.

Trots att det gått tre år sedan vi skrev den är den fortfarande aktuell. De viktigaste åtgärderna för att ranka bättre i Google är desamma tre år senare. Men boken är ju tre år gammal så nu är det dags att rea ut de sista lådorna.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.