500 kr rabatt på Stora E-handelsdagen
BY ON Maj 4, 2009
0

En av de mest intressanta e-handelsdagarna i Sverige, Stora E-handelsdagen, går av stapeln den 27 maj på Hotel Rival i Stockholm. Genom ett samarbete mellan arrangören Wipcore och E-handelstrender får E-handelstrenders prenumeranter 500 kronor i rabatt på konferenspriset 2 490 kronor plus moms. Ange kampanjkoden E-HANDELSTRENDER vid anmälan så blir priset 1990 kronor för en […]

En av de mest intressanta e-handelsdagarna i Sverige, Stora E-handelsdagen, går av stapeln den 27 maj på Hotel Rival i Stockholm. Genom ett samarbete mellan arrangören Wipcore och E-handelstrender får E-handelstrenders prenumeranter 500 kronor i rabatt på konferenspriset 2 490 kronor plus moms.

Ange kampanjkoden E-HANDELSTRENDER vid anmälan så blir priset 1990 kronor för en heldag med både svenska och internationella talare. Anmäl er snarast för att garantera er en plats.

Jag ser fram emot att höra Stefan Hiemfors berätta om Polarn O. Pyrets e-handelssatsning. Postens e-handelsorakel Arne Andersson kommer att hålla i logistikspåret. Det verkliga dragplåstret är Lauren Freedman från E-tailing Group i USA. På alla konferenser jag varit på brukar amerikanarna slå européerna med hästlängder i fråga om innehåll och framträdande. Kolla programmet i detalj.

Dessutom brukar minglet vara bra på Rival, hotellet som ägs av den gamla ABBA-medlemmen Benny Andersson.

Årets program är uppdelat i två huvudteman: multikanal och logistik. Två oerhört viktiga, men ofta förbisedda ämnen.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.