Äntligen! E-handlarens handbok
BY ON Jun 8, 2009
3

Nu släpper jag min andra bok E-handlarens handbok – Vägen till lönsam e-handel. Det är med stolthet som jag presenterar boken som jag skrivit tillsammans med Lisa Bjerre. Beställ E-handlarens handbok för 245 kronor plus moms hos E-handelstrender. Tajmingen är perfekt då e-handeln aldrig varit hetare. Allt fler detaljhandelskedjor, som Polarn O. Pyret, Gina Tricot, […]

Nu släpper jag min andra bok E-handlarens handbok – Vägen till lönsam e-handel. Det är med stolthet som jag presenterar boken som jag skrivit tillsammans med Lisa Bjerre. Beställ E-handlarens handbok för 245 kronor plus moms hos E-handelstrender.

E-handlarens_handbok

Tajmingen är perfekt då e-handeln aldrig varit hetare. Allt fler detaljhandelskedjor, som Polarn O. Pyret, Gina Tricot, Hemmabutikerna och Din sko, startar e-handel. Samtidigt som de som varit med några år uppgraderar sina plattformar. Dessutom investerar B2B-företag i e-handel när de vill rädda sin vikande försäljning genom att förbättra sin efterförsäljning på nätet.

Jag kan lova att boken ger läsarna konkurrensfördelar framför de e-handlare som inte läst boken.

Det är över ett år sedan jag började planera en praktisk handbok för e-handlare som både nybörjare och erfarna e-handlare kan ha nytta av. När skrivandet gick i stå i höstas kom min gamla kollega Lisa Bjerre in som medförfattare. Vi har kompletterat varandra bra i skrivarbetet.

E-handlarens handbok innehåller konkreta råd för hur e-handlare kan utveckla sin butik, förbättra sin marknadsföring och öka sin försäljning. Boken är också ett stöd för företagare som ska dra igång e-handel för första gången, antingen som ett fristående projekt eller som ytterligare en kanal i befintlig handelsverksamhet.

Jag hoppas att boken blir ett ordentligt avstamp för bättre e-handel i Sverige. Det finns massor av kunskap om hur man säljer effektivare på nätet, men få aktörer arbetar med hela paletten inom e-handel. Jag hoppas verkligen att Lisas och min bok ska få fler att arbeta med de kraftfulla verktyg som finns.

Slutligen: Säga vad man vill om webben, men boken har fortfarande en viktig funktion när det gäller kunskapsöverföring.

Boken går att beställa i hos E-handelstrender, Adlibris, Bokus och Cdon. Är ni intresserade av att köpa många böcker kan ni kontakta mig direkt.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.