Nytt fokus på yogablogg
BY ON Aug 21, 2009
0

Nu satsar jag på en blogg om yoga. När jag startade yogabutiken Miguru så fixade jag en blogg på Subtext plattform för att att den skulle kunna ligga på samma servrar som den asp-baserade e-handelsplattformen E-kvist. Jag gillade aldrig Subtex och jag hatade att jag inte hade tillgång till servrarna den låg på. Allt kändes […]

Nu satsar jag på en blogg om yoga. När jag startade yogabutiken Miguru så fixade jag en blogg på Subtext plattform för att att den skulle kunna ligga på samma servrar som den asp-baserade e-handelsplattformen E-kvist. Jag gillade aldrig Subtex och jag hatade att jag inte hade tillgång till servrarna den låg på. Allt kändes stelt och bloggandet har uteblivit.

Med WordPress-blogg på mitt eget webbhotell på en subdomän har jag full kontroll. Samtidigt är jag mer engerarad i yoga än någonsin. Jag åker på yogaläger och yogar varje morgon.

Ambitionen med min nya yogablogg är att den ska bli en informationshub om yoga i Sverige och samtidigt driva trafik och kunder till min butik Miguru.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.