Föreläsning: Från besökare till kund
BY ON Nov 4, 2009
2

Missa inte Urban Lindstedts och Oskar Alms föreläsningsturné i Sverige under temat Från besökare till kund. Vi kommer till Göteborg torsdagen den 5 november, Malmö fredagen den 6 november och Stockholm den 19 november. Föreläsningen den 26 november i Stockholm är redan fullbokad. Föreläsningarna är kostnadsfria men ni måste anmäla er hos arrangören Jajja Communication. […]

Missa inte Urban Lindstedts och Oskar Alms föreläsningsturné i Sverige under temat Från besökare till kund. Vi kommer till Göteborg torsdagen den 5 november, Malmö fredagen den 6 november och Stockholm den 19 november. Föreläsningen den 26 november i Stockholm är redan fullbokad. Föreläsningarna är kostnadsfria men ni måste anmäla er hos arrangören Jajja Communication.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.
  • Calle Jershed

    Det var intressant i Göteborg, tack!

  • …och i Malmö, tack!