E-handelsutbildning i Stockholm
BY ON Nov 13, 2009
0

Missa inte att E-handelstrender arrangerar en e-handelsutbildning i Stockholm den 4 och 5 februari. Föreläsare som är klara så här långt är E-handelstrenders redaktör Urban Lindstedt, Arne B Andersson på Posten Logistik och Oskar Alm på Jajja Communication. Relaterade

Missa inte att E-handelstrender arrangerar en e-handelsutbildning i Stockholm den 4 och 5 februari. Föreläsare som är klara så här långt är E-handelstrenders redaktör Urban Lindstedt, Arne B Andersson på Posten Logistik och Oskar Alm på Jajja Communication.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.