E-handelsproffs bästa tips inför julen
BY ON Nov 15, 2009
0

Steve Robinson (M&M Direct), Nick Lansley (Tesco), John Hinchcliffe (N Brown Group), and moderator Ian Jindal (Internet Retailer) snackar e-handel utan något skitsnack. (via Arne B Andersson) Relaterade

Steve Robinson (M&M Direct), Nick Lansley (Tesco), John Hinchcliffe (N Brown Group), and moderator Ian Jindal (Internet Retailer) snackar e-handel utan något skitsnack. (via Arne B Andersson)

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.