”Att du bryr dig om kunderna gör skillnaden”
BY ON Dec 14, 2009
0

Amerikanen Gary Vaynerchuk som har grundat vinbutiken Wine Library TV och har skrivit boken CrushIT förutser att kunderna kommer att kräva bättre kundservice i framtiden. Gary var det absolut bästa talaren på Le Web i Paris den 10 december. Relaterade

Amerikanen Gary Vaynerchuk som har grundat vinbutiken Wine Library TV och har skrivit boken CrushIT förutser att kunderna kommer att kräva bättre kundservice i framtiden. Gary var det absolut bästa talaren på Le Web i Paris den 10 december.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.