Modebloggorskorna – vilka är dom
BY ON Jan 11, 2010
0

Pr-bloggaren Dr Spinn har gjort en genomgång av de viktigaste modebloggarna i Sverige. Detta är inga bimbos utan smarta unga kvinnor som har mer läsare än de flesta modetidningar kan drömma om. De skulle kunna tjäna väldigt mycket pengar om de verkligen kommersialiserade sitt bloggande. Nödvändigt läsning för dig som åtminstone vill försöka förstå sociala […]

Pr-bloggaren Dr Spinn har gjort en genomgång av de viktigaste modebloggarna i Sverige. Detta är inga bimbos utan smarta unga kvinnor som har mer läsare än de flesta modetidningar kan drömma om. De skulle kunna tjäna väldigt mycket pengar om de verkligen kommersialiserade sitt bloggande. Nödvändigt läsning för dig som åtminstone vill försöka förstå sociala medier.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.