Halvdagsseminarium: Så säljer du till Danmark
BY ON Feb 10, 2010
0

Danmark är det naturliga förstavalet för svenska e-handlare som vill börja sälja till utlandet. Hela 20 procent av de danska nätkunderna gjorde sitt senaste inköp från utländska butiker. Trots kulturella och historiska likheter mellan Sverige och Danmark finns det fallgropar för svenska företag. Därför arrangerar nyhetsbrevet E-handelstrender ett halvdagsseminarium den 18 mars om näthandel mot […]

danmarkDanmark är det naturliga förstavalet för svenska e-handlare som vill börja sälja till utlandet. Hela 20 procent av de danska nätkunderna gjorde sitt senaste inköp från utländska butiker. Trots kulturella och historiska likheter mellan Sverige och Danmark finns det fallgropar för svenska företag. Därför arrangerar nyhetsbrevet E-handelstrender ett halvdagsseminarium den 18 mars om näthandel mot Danmark.

Anmäl dig så snart som möjligt då antal platser är begränsat. Se hela programmet här.

Tid: Den 18 mars kl 9:00-12:00

Plats: Seminariet äger rum i centrala Stockholm. Lokal meddelas senare.

För endast 995 kr plus moms lär du dig allt om att sälja till Danmark. Dessutom får du tio nummer av nyhetsbrevet E-handelstrender (värde 500 kr). Anmäl dig idag för att försäkra dig om en plats.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.