E-handelsdag i Säffle
BY ON Okt 12, 2010
0

E-handelsplattformsleverantören Askås bjuder in till en e-handelsdag den 29 oktober i Säffle där bland andra E-handelstrenders redaktör Urban  Lindstedt kommer att prata om hur sociala medier kan hjälpa dig att sälja mer. Andra talare är Oskar Alm från Jajja Communication som pratar om sökoptimering. Preliminärt program: Kl. 08.00-10.00 Öppet samtal – välkomna att ställa frågor […]

E-handelsplattformsleverantören Askås bjuder in till en e-handelsdag den 29 oktober i Säffle där bland andra E-handelstrenders redaktör Urban  Lindstedt kommer att prata om hur sociala medier kan hjälpa dig att sälja mer. Andra talare är Oskar Alm från Jajja Communication som pratar om sökoptimering.

Preliminärt program:

Kl. 08.00-10.00 Öppet samtal – välkomna att ställa frågor och diskutera med Askås E-handelsexperter och övriga utställare.
Under tiden: fika och fruktostfralla
Kl. 10.15-10.30: Askås, Marknadschef Jonas Karlsson hälsar välkommen till årets e-handelsdag
Kl. 10.30-12.00: Sociala medier och bloggar, Urban Lindstedt
Kl. 12.00-13.00: Lunch och mingel Lunchföreläsning: Marknadsföring via MTGs kanaler, Charlotte Nobell
Kl. 13.00-13.30: Askås, Marknadschef Jonas Karlsson informerar om nyheter
Kl. 13.30-13.45: Paus/fika/bensträckare
Kl. 13.45-15.00: Seo-optimering, Jajja Communication, Oskar Alm
Kl. 15.00-15.30: Askås, Marknadschef Jonas Karlsson, besökarnas frågor om e-handel
Kl. 15.30-16.00: Underhållning av Askås eget husband

Plats: Medborgarhuset, Magasinsgatan 2, Säffle

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.