Därför lämnar jag Trygg E-handel
BY ON Nov 18, 2010
0

På min personliga blogg Uppkopplat skriver jag om varför jag lämnar certifieringen Trygg E-handel. Kort sagt så tycker jag att Trygg E-handel mer verkar existera för sin egen skull än för kunderna. Relaterade

På min personliga blogg Uppkopplat skriver jag om varför jag lämnar certifieringen Trygg E-handel. Kort sagt så tycker jag att Trygg E-handel mer verkar existera för sin egen skull än för kunderna.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.