Missa inte WordPress Meetup i Norrköping
BY ON Mar 22, 2012
0

Missa inte det senaste om WordPress på WordPress Meetup i Norrköping den 25 maj. Det blir en heldag med bland annat: Coola WordPress-case Nyheter om WordPress WordPress och e-handel Affärsmodeller för WordPress Det kommer kända talare som Nikke Lindqvist och Thord Daniel Hedengren. Jag själv kommer att vara moderator på eventet. Arrangör är WordPress Webbyrån […]

Missa inte det senaste om WordPress på WordPress Meetup i Norrköping den 25 maj. Det blir en heldag med bland annat:

  • Coola WordPress-case
  • Nyheter om WordPress
  • WordPress och e-handel
  • Affärsmodeller för WordPress

Det kommer kända talare som Nikke Lindqvist och Thord Daniel Hedengren. Jag själv kommer att vara moderator på eventet.

Arrangör är WordPress Webbyrån Angry Creative.

Läs mer och anmäler er hos Angry Creative.

 

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.