Kurs: Starta e-handel 21 april i Stockholm
Kurs: Starta e-handel
BY ON Feb 12, 2016
0

E-handeln har blivit en självklar del av B2C-försäljning och även B2B-företag intresserar sig allt mer för att sälja på nätet. Kursen Starta e-handel ger dig insikter om trenderna som formar framtidens e-handel. Vi pekar på framgångsfaktorer för flera av Sveriges mest framgångsrika e-handlare. Kursledare är e-handelsexperten Urban Lindstedt och kursen arrangeras i Samarbete med Webbdagarna […]

Kurs: Starta e-handel 21 april i Stockholm
Anmäl dig till kursen Starta e-handel den 21 april i Stockholm.

E-handeln har blivit en självklar del av B2C-försäljning och även B2B-företag intresserar sig allt mer för att sälja på nätet. Kursen Starta e-handel ger dig insikter om trenderna som formar framtidens e-handel. Vi pekar på framgångsfaktorer för flera av Sveriges mest framgångsrika e-handlare.

Kursledare är e-handelsexperten Urban Lindstedt och kursen arrangeras i Samarbete med Webbdagarna Academy.

Vi ger också praktiska råd i hur du:

  • Väljer e-handelsplattform
  • Väljer betallösningar
  • Sälja mer
  • Använder logistiken som ett konkurrensmedel

Kursen vänder sig till dig som planerar att starta e-handel eller som vill ta en småskalig e-handel till nästa nivå – och vill vara säker på att du gör det på rätt sätt. Den passar även dig som mer indirekt jobbar med e-handel, exempelvis som konsult eller analytiker, och därför behöver ha de senaste, grundläggande kunskaperna inom framgångsrik e-handel.

Kursen hålls den 21 april i topplokaler på Södermalm. Begränsat antal platser – anmäl dig här idag.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.