Ny podcast om e-handel: E-handelstrender avsnitt 1
BY ON Sep 5, 2016
0

Amazon Dash till Europa, Coops nya smarta matkasse och Daniel Wellingtons popup-butik på Arlanda är de tre huvudämnena i det första avsnittet av den nya podcasten E-handelstrender. Veckans ämnen som diskuteras i första avsnittet av podcasten E-handelstrender: Hur kommer beställningsknappar som Amazon Dash att påverka e-handeln? Är Coops ”Smarta matkasse” verkligen en matkasse? Hur kan […]

Amazon Dash till Europa, Coops nya smarta matkasse och Daniel Wellingtons popup-butik på Arlanda är de tre huvudämnena i det första avsnittet av den nya podcasten E-handelstrender.

Veckans ämnen som diskuteras i första avsnittet av podcasten E-handelstrender:

  • Hur kommer beställningsknappar som Amazon Dash att påverka e-handeln?
  • Är Coops ”Smarta matkasse” verkligen en matkasse?
  • Hur kan e-handlare bäst utnyttja popupbutiken som kanal?

Programledare är  Urban Lindstedt, journalist och e-handelsexpert och gäster är Carin Blom, detaljhandelsexpert på Postnord samt Christer Pettersson, e-handelschef på Arvato vrider och vänder på.

Podcasten E-handelstrender kommer ges ut varje måndag fram till december i höst och förhoppningsvis ännu längre. Tanken är att journalisten och e-handelsexperten Urban Lindstedt tillsammans med medverkande från e-handelsvärlden ska diskutera de vikigaste e-handelsnyheterna varje vecka.

Podden går att lyssna på strömmade eller ladda ner från:

Podden sponsras av betalföretaget Arvato som erbjuder smidiga betalningar för alla kanalerArvatos e-handelslösning AfterPay är en smidig “betala-efter-leverans”-tjänst som ger dina kunder en trygg och säkaler. er upplevelse när de handlar online. 

Länkar för ämnena i podden.

Amazon Dash till Europa

Coops nya smarta matkasse

Daniel Wellington öppnar popup-butik på Arlanda

Missas inte Emeet i Göteborg

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.