E-handelstrender avsnitt 3: Delade meningar om Ikeas e-handel
BY ON Sep 19, 2016
0

I podcasten E-handelstrender avsnitt 3 diskuteras Ikeas e-handel, digitala begravningsbyråer samt vad kan e-handlare lära sig av resebranschen av programledare Urban Lindstedt; Carin Blom, detaljhandelsexpert Postnord, och Christer Pettersson, e-handelschef på Arvato. Podcasten E-handelstrender kommer ges ut varje måndag fram till december i höst och förhoppningsvis ännu längre. Tanken är att journalisten och e-handelsexperten Urban Lindstedt […]

I podcasten E-handelstrender avsnitt 3 diskuteras Ikeas e-handel, digitala begravningsbyråer samt vad kan e-handlare lära sig av resebranschen av programledare Urban Lindstedt; Carin Blom, detaljhandelsexpert Postnord, och Christer Pettersson, e-handelschef på Arvato.

Podcasten E-handelstrender kommer ges ut varje måndag fram till december i höst och förhoppningsvis ännu längre. Tanken är att journalisten och e-handelsexperten Urban Lindstedt tillsammans med medverkande från e-handelsvärlden ska diskutera de vikigaste e-handelsnyheterna.

Så lyssnar du:

Prenumerera via Itunes/Podcaster

Lyssna strömmande ovan.

Ladda ner avsnittet eller lyssna strömmande hos Soundcloud.

Podden sponsras av betalföretaget Arvato som erbjuder smidiga betalningar för alla kanaler. 

Länkar till nyheter som diskuteras i podden:

Ikeas närhandel värd 13 miljarder kronor

Funera tar in 15 miljoner för satsningar på digitala begravningar

Rapport Svensk e-handel 2016

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.