E-handelstrender 7: B2B e-handel
BY ON Okt 17, 2016
0

Varför ligger B2B e-handeln efter B2C? Hur har Hafab Bathroom Group arbetat med B2B e-handel? Vad är viktigt för lyckas? Vi pratar B2B e-handel på plats på konferensen Dfokus B2B. I det 7 avsnittet av E-handelstrender medverkar programledaren Urban Lindstedt, Eva Östergren, marknadschef på Hafab samt Christer Pettersson, e-handelschef på betalföretaget Arvato. E-handelstrender är en podd […]

Varför ligger B2B e-handeln efter B2C? Hur har Hafab Bathroom Group arbetat med B2B e-handel? Vad är viktigt för lyckas? Vi pratar B2B e-handel på plats på konferensen Dfokus B2B.

I det 7 avsnittet av E-handelstrender medverkar programledaren Urban Lindstedt, Eva Östergren, marknadschef på Hafab samt Christer Pettersson, e-handelschef på betalföretaget Arvato.

E-handelstrender är en podd där journalisten och e-handelsexperten Urban Lindstedt tillsammans med medverkande från e-handelsvärlden diskuterar den senaste veckans vikigaste e-handelsnyheterna under drygt 30 minuter. Tre ämnen och tre medverkande.

Så lyssnar du:

Prenumerera via Itunes/Podcaster

Lyssna strömmande ovan.

Ladda ner avsnittet eller lyssna strömmande hos Soundcloud.

Podden sponsras av betalföretaget Arvato som erbjuder smidiga betalningar för alla kanaler. 

Länkar till nyheter som diskuteras i podden:

 

Hafab Bathroom Group

 

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.