E-handelstrender 8: Värmland edition
BY ON Okt 24, 2016
0

The Värmland edition. Vi tittar på möjligheterna och problemen med att digitalisera handeln i Värmland. Hur dyrt får det vara att skapa e-handel? Kan digital kommunikation vara en genväg till e-handel?  Medverkande är programledaren Urban Lindstedt, projektledare Helena Bornstedt på projektet Hållbar handelsutveckling i Staden och Niklas Högefjord grundare och vd för WordPressbyrån Krokedil i […]

The Värmland edition. Vi tittar på möjligheterna och problemen med att digitalisera handeln i Värmland. Hur dyrt får det vara att skapa e-handel? Kan digital kommunikation vara en genväg till e-handel? 

Medverkande är programledaren Urban Lindstedt, projektledare Helena Bornstedt på projektet Hållbar handelsutveckling i Staden och Niklas Högefjord grundare och vd för WordPressbyrån Krokedil i Arvika.

E-handelstrender är en podd där journalisten och e-handelsexperten Urban Lindstedt tillsammans med medverkande från e-handelsvärlden diskuterar den senaste veckans vikigaste e-handelsnyheterna under drygt 30 minuter. Tre ämnen och tre medverkande.

Så lyssnar du:

Prenumerera via Itunes/Podcaster

Lyssna strömmande ovan.

Ladda ner avsnittet eller lyssna strömmande hos Soundcloud.

Podden sponsras av betalföretaget Arvato som erbjuder smidiga betalningar för alla kanaler. 

Länkar till nyheter som diskuteras i podden:

Hållbar handelstutveckling i staden. 

 

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.