E-handelstrender 9: Elefanten i rummet Postnord
BY ON Nov 7, 2016
0

I nionde avsnittet av E-handelstrender diskuteras elefanten i rummet – Postnord.  Är kritiken mot Sveriges viktigaste e-handelsföretag relevant?  Vad blir kvar av Qliro Group och varför tjänar de inga pengar? Är Emeet Sveriges bästa e-handelskonferens och varför blev hänget dåligt vid senaste träffen i Stockholm? Har Google gått för långt när de kopplar ihop din […]

I nionde avsnittet av E-handelstrender diskuteras elefanten i rummet – Postnord.  Är kritiken mot Sveriges viktigaste e-handelsföretag relevant?  Vad blir kvar av Qliro Group och varför tjänar de inga pengar? Är Emeet Sveriges bästa e-handelskonferens och varför blev hänget dåligt vid senaste träffen i Stockholm? Har Google gått för långt när de kopplar ihop din Gmail-identitet med två miljoner sajter i deras annonsnätverk.

Programledare är Urban Lindstedt och gäster är detaljhandelsexperten Carin Blom på Postnord samt Christer Pettersson, e-handelschef på betalföretaget Arvato.

E-handelstrender är en podd där journalisten och e-handelsexperten Urban Lindstedt tillsammans med medverkande från e-handelsvärlden diskuterar den senaste veckans vikigaste e-handelsnyheterna under drygt 30 minuter. Tre ämnen och tre medverkande.

Så lyssnar du:

Prenumerera via Itunes/Podcaster

Lyssna strömmande ovan.

Ladda ner avsnittet eller lyssna strömmande hos Soundcloud.

Podden sponsras av betalföretaget Arvato som erbjuder smidiga betalningar för alla kanaler. 

Länkar till nyheter som diskuteras i podden:

Näringslivet måste kunna lita på Posten av Jonas Ogevall, vd Svensk Digital Handel.

E-handeln är högprioriterad för Postnord av Per Mossberg, kommunikationsdirektör Postnord.

Raseri mot Postnord.

Delårsrapport Qliro Group 

 Google has quietly dropped ban on personally identifiable web tracking

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.