E-handelstrender 22: AI först, snubbla sista kilometern och Hammarbys e-handelshaveri
BY ON Mar 31, 2017
0

En laddad Carin Blom ger oss vad de stora amerikanerna snackade om på konferensen Shoptalk i Las Vegas. Viktigast just nu är artificiell intelligens, personalisering och röstkommandon. Budfirmorna snubblade den sista kilometern när de skulle leverera hem till Christer Petterson. Ska man behöva springa efter lastbilarna när man beställer hemleverans? Urban Lindstedt konstaterar sorgset att […]

En laddad Carin Blom ger oss vad de stora amerikanerna snackade om på konferensen Shoptalk i Las Vegas. Viktigast just nu är artificiell intelligens, personalisering och röstkommandon.

Budfirmorna snubblade den sista kilometern när de skulle leverera hem till Christer Petterson. Ska man behöva springa efter lastbilarna när man beställer hemleverans?

Urban Lindstedt konstaterar sorgset att Hammarby fotboll givit honom den sämsta shoppingupplevelsen sedan Letsbuyits ökända granar. Är det verkligen okej med kö-applikationer på webben? Ska det behöva ta timmar att beställa ett par biljetter.

Medverkande i det 22:s avsnittet av podcasten E-handelstrender är Urban Lindstedt, Carin Blom, detaljhandelsexpert på Postnord och Christer Pettersson, e-handelschef på Arvato.

Så lyssnar du:

Det går också att lyssna via Itunes/Podcaster, Acast, Pocket Casts, Soundcloud eller alla andra fantastiska podd-appar.

Blogglänkar

AI kommer att revolutionera e-handeln – Shoptalk

4 Challenges of last mile delivery for e-commerce

Hammarbys biljetthaveri

 

 

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.