E-handelstrender 23: Digitala begravningar, kampen mellan e-handelsplattformarna och Klarnas bankambitioner

Jakob Nordström på Lavendla har lyckats ändra folks beteenden när de beställer begravningar. Men det är svårare än man tror att prissätta tjänster på nätet. Martin Edenström på Capgemeni och MKSE.se har full koll på alla större lanseringar av nätbutiker i Sverige. Han vet också vilka plattformar företagen väljer för större projekt. Det ryktas om att Klarna är på väg att starta en bank, eller åtminstone en app för privatpersoners ekonomi. Är det rätt väg för Klarna att starta en bank?

Medverkande i det 23:s avsnittet av podcasten E-handelstrender är Urban Lindstedt, Jakob Nordström, vd och medgrundare på den digitala begravningsbyrån Lavendla och Martin Edenström, affärsområdeschef på Capgemini och bloggare på MKSE.com

Så lyssnar du:

Det går också att lyssna via Itunes/Podcaster, Acast, Pocket Casts, Soundcloud eller alla andra fantastiska podd-appar.

 

Blogglänkar

Utmaningar med att etablera e-handel inom begravningar

Vilka e-handelsplattformar vinner i Sverige

Klarna vill ta hand om hela din ekonomi