E-handlarens handbok

För lönsam e-handel

Av Urban Lindstedt och Lisa Bjerre

E-handlarens handbok av Urban Lindstedt och Lisa Bjerre

E-handeln är på stark frammarsch i Sverige. Allt fler konsumenter och företag väljer att handla på nätet – för att det är enkelt, billigt och bekvämt. Kunskapen om vad som är bra e-handel finns samtidigt men många e-handlare arbetar med trubbiga verktyg och bristfälliga plattformar.

E-handlarens handbok innehåller konkreta råd för hur e-handlare kan utveckla sin butik, förbättra sin marknadsföring och öka sin försäljning. Boken är också ett stöd för företagare som ska dra igång e-handel för första gången. Antingen som ett fristående projekt eller som ytterligare en kanal i en befintlig handelsverksamhet.

E-handlarens handbok ger dig den viktigaste kunskapen om praktisk e-handel, oavsett om du är nybörjare eller proffs.

E-handlarens handbok kan du köpa hos Bokus, Adlibris, Cdon och andra välsorterade bokhandlare.

Lisa Bjerre är ekonomi- och IT-journalist som har arbetat med webben sedan 1998. Hon har tidigare varit redaktör på Computer Sweden, Internetworld och SVT. Hon är idag frilansjournalist och skriver och föreläser om e-handel, utvecklingen på internet och IT. Lisa har tidigare skrivit boken Nätdejtning som kommit ut på Lind & Co.

Urban Lindstedt är konsult och journalist som bevakat e-handel sedan 2000. Han är mångårig redaktör på tidningen Internetworld och grundare av nyhetsbrevet E-handelstrender. Urban har tidigare skrivit boken Sökmotormarknadsföring som kommit ut på No Digit Media.

4 thoughts on “E-handlarens handbok

  1. […] bara har stor branschkunskap och egen erfarenhet av e-handel, i min egna bokhylla står även en bok hans skrivit. Kvällen var full av bra information och inspirerande exempel på andra e-handels […]

Kommentera