Om Urban Lindstedt

Nyfikenhet på ny kunskap är nyckeln till all digital transformation

Urban Lindstedt - e-handelsexpert
Journalisten, författaren och e-handelsexperten Urban Lindstedt som driver Uppkopplat.se är en välkänd och uppskattad föreläsare.

Sergey Brin satt nedsjunken i en soffa på ett pr-kontor på Östermalm i Stockholm. Killen som hade startat den obskyra sökmotorn Google verkade blyg. Jag var besviken på mötet eftersom pr-konsulten hade lovat mig nyheter som helt uteblev. Vid denna tid brydde sig ingen om sökmotorer. Själv hade jag händerna fulla med galna e-handelsprojekt som alla är borta idag. Det är lätt att missa viktiga förändringar inom den digitala utvecklingen. Tänk på det nästa gång du träffar en blyg entreprenör.

Den snabba utvecklingen inom e-handel och digital marknadsföring gör att alla företag ständigt måste lära nytt. Uppkopplat är en kunskapshub inom e-handel och digital marknadsföring. Vi vill ge dig verktygen för att lyckas i en allt mer digital värld.

Uppkopplat startade som en personlig blogg av Urban Lindstedt redan år 2003. Han lånade namnet från en nedlagd avdelning hos tidningen Internetworld som listade surftips. Idag är ambitionen att Uppkopplat ska vara en nyhets- och kunskapskälla om e-handel och content marketing.

Urban Lindstedt är en välkänd journalist, författare och föreläsare inom ämnen som e-handel, digital marknadsföring och digital strategi. Han driver e-handelspodden E-handelstrender.  Han är dessutom redaktör för nyhetsbrevet Jajja Magazine om digital marknadsföring. Urban har skrivit boken Sökmotormarknadsföring – Så får du fler besökare och kunder via sökmotorerna och E-handlarens handbok. 

Urban Lindstedt kan hjälpa dig med:

  • Skräddarsydda föreläsningar, workshops och kurser om e-handel och content marketing
  • Viktigaste nyheterna inom e-handel och digital marknadsföring
  • Strategisk planering av en e-handelssatsning
  • Webbstrategi för stora och små organisationer

Tveka inte att höra av er till mig för att diskutera hur jag kan hjälpa er med att lyfta er webbnärvaro.

Kontakta Urban Lindstedt på:

Mobilen 0708/97 84 76

Mejl: urban@uppkopplat.se

Följ Urban på Twitter.com/urbanl

Uppkopplat drivs av bolaget Miguru Media AB (org nr 556792-5085) som ägs av Urban Lindstedt.

11 thoughts on “Om Urban Lindstedt

  1. […] Urban Lindstedt har bevakat webbutvecklingen sedan år 2000. Han var under fem år redaktör på tidningen Internetworld. Urban har skrivit böckerna Sökmotormarknadsföring (2006) och E-handlarens handbok (2009). Han är idag redaktör för nyhetsbrevet E-handelstrender.se som skriver om e-handel för e-handlare och Jajja Magazine som bevakar digital marknadsföring. […]

  2. […] av stapel. Inför kvällen googlade jag Urban och insåg ganska snabbt att han inte bara har stor branschkunskap och egen erfarenhet av e-handel, i min egna bokhylla står även en bok hans skrivit. Kvällen var […]

Comments are closed.